Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 12:56
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου24.10.11
1ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ OPEN HOUSE ΤΗΣ GRAPHCOM


 Θα πρέπει να συγχαρούμε την εταιρεία GRAPHCOM για την πρωτοβουλία της να οργανώσει το 1ο Βαλκανικό OpenHouse στην Θεσσαλονίκη.

 Είχε εξαιρετική οργάνωση, σε έναν θαυμάσιο χώρο και η παρουσίαση των μηχανημάτων ήταν πλήρης και σε λειτουργία.

 Στο Forum που προηγήθηκε, οι παρουσιάσεις ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, πολύ ενημερωτικές και αρκετά αναλυτικές. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία για μία σφαιρική ενημέρωση και για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα αγοράς, τιμών, εφαρμογών και …επενδύσεων.

 Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή των συναδέλφων μας από τα Βαλκάνια που με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις αλλά και αντάλλαξαν μαζί μας απόψεις σχετικά με τις συνθήκες αγοράς της χώρας τους. Επίσης διαπιστώσαμε ότι βελτιώνουν γρήγορα τις δικές τους δυνατότητες παραγωγής και τεχνολογικά και ποιοτικά.

 Τελικά κάθε πρωτοβουλία σαν και αυτή όπου και εάν πραγματοποιείται στην χώρα μας, βελτιώνει την εικόνα του κλάδου. Έχουμε ανάγκη ανάλογων παρουσιάσεων – εκδηλώσεων, ώστε οι συνάδελφοι μας να έχουν από πρώτο χέρι τέτοιου επιπέδου ενημέρωση.

 Ας μην ξεχνάμε ότι η τεχνολογία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και θα πρέπει σαν κλάδος να γνωρίζουμε την εξέλιξη και τις εφαρμογές της.

 Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης που είναι όλοι οι συνεργάτες της GRAPHCOMγια το ζεστό τους καλωσόρισμα και φιλοξενία.

 

Γρηγόρης Κόκκορης

Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.