Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:29
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου04.03.13
ΒΡΑΔΙΑ ΚΛΑΔΟΥ 2013


Η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Κλάδου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στο Ξενοδοχείο ELECTRAPALACEστην Αθήνα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος.

Συνάδελφοι και προμηθευτές του κλάδου μας συγκεντρώθηκαν σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, κόντρα στα σημεία των καιρών , όπου, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, ήταν το αίσθημα αισιοδοξίας και έμφασης στην προσπάθεια να διατηρήσουμε, όσο γίνεται υψηλά, την πίστη μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η προσέλευση των συναδέλφων του κλάδου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδειξε ότι μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για τις εταιρίες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας, τα παιδιά μας, την κοινωνία και επιτέλους το περιβάλλον.

Τη βραδιά προλόγισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε., κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος μέσα από την ομιλία του πέρασε ένα ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα, αυτό, της αισιοδοξίας και της πίστης, της υπομονής και της επιμονής, για το δρόμο προς την επιτυχία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ας μην ξεχνάμε ότι για όλα χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ξανασκεφτείτε μία και δύο φορές πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, αλλά Προχωρήστε!!!

Γιατί τελικά όλα αυτά μας κάνουν αποφασιστικούς, πιο πεισματάρηδες και αναγκασμένους να πετύχουμε!!! Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβάλλεται να λειτουργήσουμε πιο ώριμα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για συνέργιες και εξωστρέφεια ώστε να κάνουμε την Ανατροπή».

Όπως κάθε χρόνο στη Βραδιά του Κλάδου, τιμάται ένα πρόσωπο των Γραφικών Τεχνών.

Φέτος -για πρώτη φορά- βραβεύθηκε μία “Κυρία”. Hκυρία Ντενίζ Τσιμή.

Το βραβείο παρέλαβε η ίδια και απηύθυνε ένα σύντομο ευχαριστήριο, από καρδιάς, λόγο.

 Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τους χορηγούς της εκδήλωσης, που φέτος ήταν οι εταιρίες:

AGFA GEVAERT Α.Ε.Β.Ε.

Α&G PAPER Α.Ε.Β.Ε.

BTI HELLAS Α.Ε.Ε.

ΓΡΑΦΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Ε.

ΜΕΛ Α.Ε.

 Χορηγοί Επικοινωνίας:

ALL PACK HELLAS

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

GA ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

CMYK

και η Εφημερίδα ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους, τους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας, για τη σημαντική και πολύτιμη στήριξή τους.