Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:31
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου30.07.13
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ATHENS PRINTCOMM 2013


Σε μία περιεκτική συνέντευξη τύπου, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Ιουλίου στα γραφεία του Συνδέσμου Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος, παρουσιάσθηκε η δυναμική πορεία τις προετοιμασίας του συνεδρίου  Athens PrintComm 2013 σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τους χορηγούς, παρουσία εκπρόσωπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του κλάδου.Τους εκπροσώπους του Τύπου καλωσόρισε ο Κος Γρηγόρης Κόκκορης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος. O Κος Κόκκορης, στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε τον κεντρικό ομιλητή (keynote speaker) του Συνεδρίου  Athens PrintComm 2013 τον κύριο Kai Buntemeyer από τη Γερμανία.
Ο κύριος Buntemeyer είναι μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Kolbus GmbH & Co και κατέχει τη θέση του  Προέδρου του Συνδέσμου Tεχνολογίας Εκτύπωσης & Χάρτου Γερμανίας, ένας από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους παγκοσμίως, ενώ από το 2012 είναι επίσης Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Τεχνολογίας Εκτύπωσης και Χάρτου. Ο κύριος Kai Buntemeyer θα παρουσιάσει στα πλαίσια του συνεδρίου στις 16 Οκτωβρίου 2013 τις πρόσφατες τάσεις της αγοράς και πως αυτές μπορούν να  επηρεάσουν θετικά τη βιομηχανία εκτυπώσεων. 
Ο κύριος Kai Buntemeyer θα παρευρεθεί στο συνέδριο με την ευγενική χορηγία του MESSE DUSSELDORF / DRUPA. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει και άλλες εξαιρετικές προσωπικότητες του κλάδου, τόσο από τον διεθνή όσο και από τον ελληνικό χώρο, οι οποίοι θα συμπληρώσουν κάθε πτυχή για το μέλλον της εκτύπωσης, θα ρίξουν φως σε επιτυχείς επιχειρηματικές ενέργειες και θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα όπως- ενδεικτικά αναφέρονται:
  • Pre Press - Work flow
  • Διαχείριση χρώματος - Proofing
  • Ψηφιακή εκτύπωση - Τεχνολογία - Εφαρμογές
  • Δημιουργικό - Social Media - Interactive Marketing
  • Eκτύπωση και Εφαρμογές τελειοποίησης εντύπων
  • Περιβάλλον
  • Εκπαίδευση
Η θεματολογία και οι ομιλίες του συνεδρίου έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να  απευθύνονται σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τις Εκτυπώσεις, τις Γραφικές  Τέχνες, τη Διαφήμιση,  αλλά και όσους επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τις εξελίξεις στο χώρο αυτό. Έμφαση θα δοθεί φέτος και στη νέα γενιά των τμημάτων γραφιστικής και marketing, οι οποίοι αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της αλυσίδας  και οι οποίοι οφείλουν να γνωρίζουν επίσης τις δυνατότητες που δίνει η εκτύπωση και οι νέες εφαρμογές της. 
Παράλληλα, την ημέρα του συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση περιπτέρων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις εταιρίες και τις ξεχωριστές εφαρμογές τους οι οποίες αφορούν μία ευρεία γκάμα προϊόντων  και υπηρεσιών του εκτυπωτικού κλάδου. Συγκεκριμένα, οι εταιρίες χορηγοί του Συνεδρίου Athens PrintComm 2013 μέχρι σήμερα είναι:
 

ΧΟΡΗΓΟΙ PRINTCOMM 2013
 
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΧΕΙΚΟΝ SE EUROPE Α.Ε.Β.Ε
 
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑGFA GEVAERT Α.Ε.Β.Ε.
ΓΡΑΦΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Ε
 
ΧΟΡΗΓΟΙ
GRAPHCOM
OMNICOM A.E.
PROSVASIS Ε.Π.Ε.
SUN CHEMICAL PUBLICATIONS
SYNTECH LTD
BEL COMPUTER SYSTEMS
GRAPHICA EXPO  
MESSE DUSSELDORF / DRUPA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΕΨΑ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και στηρίζουν το Συνέδριο, καθώς και όλους τους Χορηγούς Επικοινωνίας, που είναι: 
 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
AD BUSINESS - ADVERTISING 
ALL PACK HELLAS
ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
CMYKMAG.GR 
GA GRAPHIC ARTS
MARKETING WEEK
GRAPHICA EXPO
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ 
 
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονταιστα γραφεία του Συνδέσμου, στο τηλ.: 210 8212300, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
info@semee.gr
 
www.printcomm.gr