Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 16:19
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ02.12.13
ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΜΕΕ


Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με τη συμμετοχή 28 επιχειρήσεων. Τη Συνέλευση προλόγισε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε εν συντομία στα πιο σημαντικά θέματα που απασχόλησαν και αυτή τη χρονιά το Σύνδεσμο με ιδιαίτερη έμφαση στο Συνέδριο AthensPrintComm2013.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε η παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, όπου και φάνηκε το σοβαρό και σημαντικό έργο της απελθούσης Διοίκησης.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συνέδρων, για διάφορα θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και τον κλάδο γενικότερα και μετά το πέρας της Συνέλευσης διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες, για την εκλογή και ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις εκλογές ψήφισαν εκπρόσωποι από 28 εταιρίες, δεν υπήρχαν λευκά ή άκυρα ψηφοδέλτια και οι υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους:

ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γρηγόρης                     23

ΠΛΕΤΣΑΣ Κώστας                             22

ΤΣΕΚΟΥ Μαριάνα                              21

ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Γρηγόρης                20

ΝΑΖΛΙΔΗΣ Νίκος                               20

ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χρήστος             18

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης        13

Ως αναπληρωματικά μέλη, οι παρακάτω υποψήφιοι έλαβαν ψήφους:

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Περικλής          10

ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ Βασίλης                     8

ΚΑΣΤΟΡΗΣ Σωτήρης                          8

Στην επόμενη πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα και θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους.

Για την ελεγκτική επιτροπή των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του Συνδέσμου εξελέγησαν οι κ.κ. Ρόης Γιάννης με 21 ψήφους, Δανιήλ Πέτρος με 18 και Σταθάτος Γεράσιμος με 12. Αναπληρωματικοί ελεγκτές οι κ.κ. Βέντζος Χρήστος και Ελεύθερος Νίκος με 10 και 8 ψήφους αντίστοιχα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ακόμα πιο δύσκολο και απαιτητικό έργο της νέας Διοίκησης, στην ερχόμενη διετία.