Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 15:48
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
PrintComm23.10.13
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ATHENS PRINTCOMM 2013


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου ATHENS PRINTCOMM 2013, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου με θέμα: «Το Μέλλον της Εκτύπωσης»

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.), υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α.).

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. κος Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δυναμική που ανέπτυξε το Athens PrintComm 2013, σε σχέση με το σχεδιασμό του προγράμματος και τους προσεκτικά επιλεγμένους ομιλητές, έλληνες και ξένους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κος Κόκκορης «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ιδιαίτερα υπερήφανος , διότι καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα Συνέδριο του Αύριο , στην Ελλάδα του Σήμερα.»  Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς, τονίζοντας όχι μόνο τη σημαντικότητα δημιουργίας πολύτιμων συνεργασιών και συνεργιών, αλλά και την αναγκαιότητα για διαρκή ενημέρωση, εκπαίδευση και εξέλιξη του κλάδου των Γραφικών Τεχνών.

Οι εισηγήσεις παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου, τόσο από τον Ελληνικό όσο και από το διεθνή χώρο, κάλυψαν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, μεταφέροντας γνώση, εμπειρία αλλά και επιτυχημένες επιχειρηματικές ιστορίες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Γιάννης Κυπριωτάκης Πρόεδρος και Ιδρυτής της LysisInternational"Η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε σήμερα είναι στο χρόνο και στην ενέργεια που απαιτείται για να ακούσουμε τους πελάτες μας. Να ακούσουμε ώστε να «αντιδράσουμε» ταχύτατα στις ανάγκες τους ... Να ακούσουμε ώστε να τους "οδηγήσουμε" σε λύσεις προβλημάτων που πιθανώς δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν."

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία της οργανωτικής επιτροπής, καθώς οι Σύνεδροι έφθασαν τους 270. Στην αξιολόγηση που έγινε στο τέλος του συνεδρίου από τους συμμετέχοντες, τα σχόλια για την επιλογή των ομιλητών, της θεματολογίας, του χώρου διεξαγωγής και της γενικότερης οργάνωσης, ήταν ενθουσιώδη. Ο κλαδικός Τύπος και τα ΜΜΕ κάλυψαν με πρωτοσέλιδα, αφιερώματα και συνεντεύξεις τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες συνεχάρησαν τον Σύνδεσμο που ανέλαβε την πρωτοβουλία μέσα στις υπάρχουσες δύσκολες συνθήκες της αγοράς, να φέρει εις πέρας μια τόσο σημαντική και πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του PRINTCOMM2013 ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη και σημαντική ημέρα:

                                                                    ΧΟΡΗΓΟΙ PRINTCOMM 2013

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΕΙΚΟΝ SE EUROPE Α.Ε.Β.Ε        

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑGFAGEVAERTΑ.Ε.Β.Ε.

ΓΡΑΦΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Ε

ΧΟΡΗΓΟΙ

ATLAS DIGITAL

BEL COMPUTER SYSTEMS

GET SOCIAL 

GRAPHCOM

GRAPHICA EXPO

HOPE-A

JMK

LYSIS

OMNICOM Α.Ε.

PROSVASIS Ε.Π.Ε.

SUN CHEMICAL PUBLICATIONS

SYNTECH Ε.Π.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗ

MESSE DUSSELDORF / DRUPA

ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΕΥΜΑΤΟΣ

ΕΨΑ

CHIPITA

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και στήριξαν το Συνέδριο, καθώς και όλους τους Χορηγούς Επικοινωνίας:

 

AD BUSINESS  

ADVERTISING.GR

ALL PACK HELLAS

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

CMYKMAG.GR

GAONLINE.GR

KAΘΗΜΕΡΙΝΗ

MARKETING WEEK

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ