Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 16:20
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Ημερίδες15.04.14
ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ


Με τα αισιόδοξα μηνύματα που δημιούργησε σε όλους μας το Συνέδριο του ΣΕΜΕΕ Athens PrintComm 2013- ο Σύνδεσμός μας στην προσπάθειά του για εκπαίδευση και αναβάθμιση του κλάδου, θέτει νέους στόχους και δραστηριότητες.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους δίπλα μας, διότι πιστεύουμε ότι η συμπαράσταση και συνεργασία όλων μας, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ανάκαμψη και να συμβάλει ενεργά στην επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος για τον κλάδο.

Με αυτήν τη σκέψη και έχοντας πάντα ως στόχο τη συνεχή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων μας, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, διοργανώνουμε τεχνική ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαϊου 2014 και ώρα 16:00 στο Αμφιθέατρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με θέμα

"ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ"

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα σας κοινοποιηθεί σύντομα. Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται για τα μέλη του Συνδέσμου στα 20€ και για τα μή μέλη 30€.

Για την καλύτερη οργάνωση της ημερίδας, παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, στη Γραμματεία του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία και προσφορά της εταιρίας

BEL COMPUTER SYSTEMS