Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 12:55
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Ημερίδες18.09.14
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΜΕΕ ΣΤΙΣ 20.10.14 ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ


 Ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση τεχνικών ημερίδων, δημιουργώντας νέους ορίζοντες και μεταφράζοντας την κρίση, όχι ως αδιέξοδο, αλλά ως ευκαιρία νέων εκτυπωτικών εφαρμογών, διοργανώνει την 13η Ημερίδα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 15.30 στο Ξενοδοχείο Holiday Inn (42 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ 17ης και 18ηςεξόδου). Είσοδος ελεύθερη. 

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τις Εκτυπώσεις, τη Συσκευασία, τη Διαφήμιση και γενικότερα  τις Εφαρμογές της Έντυπης Επικοινωνίας.

Στηρίζεται στην έρευνα, το κύρος και την υψηλή τεχνογνωσία των εταιριών:

AGFA GEVAERT ΑΕΒΕ

ΒΤΙ HELLAS AEE

SUN CHEMICAL PUBLICATION GREECE

UNIMAG/ESKO

Θεωρούμε πως βασικό πλεονέκτημα για κάθε επαγγελματία των Γραφικών Τεχνών, είναι η βαθιά γνώση σε θέματα που αφορούν νέες τεχνολογίες και σύγχρονες μεθόδους  εκτυπώσεων.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες AGFA GEVAERT ΑΕΒΕ, BTI HELLAS ΑΕΕ, SUN CHEMICAL PUBLICATION, UNIMAG/ESKO για την πολύτιμη συμβολή και στήριξή τους ως Χορηγοί και Ομιλητές της Ημερίδας.

Ιδιαίτερα σημαντική, για άλλη μια φορά, είναι η συμμετοχή  των περιοδικών του κλάδου

ALL PACK HELLAS

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

CMYK

GAΓΡΑΦΙΚΕΣΤΕΧΝΕΣ

καθώς και της εφημερίδας  ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία και την σημαντική προσφορά τους ως Χορηγοί Επικοινωνίας των Εκδηλώσεων του ΣΕΜΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου, στο τηλ.: 210 82 12 300.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.