Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 15:55
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ25.09.14
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ


Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Η αρχή της νέας εποχής του Φθινοπώρου, μας βρίσκει όλους σε καινούριες αφετηρίες, σκέψεις και ενέργειες.

Εμείς, ως Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε., μέσα από προσπάθειες που ξεκίνησαν εδώ και καιρό, αποφασίσαμε να διευρύνουμε τα μέλη μας, προσθέτοντας την κατηγορία των Συνδεδεμένων Μελών.

Σκοπός μας είναι να έλθουμε όλοι πιο κοντά. Βαδίζοντας στα χνάρια των άλλων Ευρωπαϊκών Συνδέσμων, που θεωρούν αυτή τη σχέση απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική, ζητάμε από όλους τους προμηθευτές μας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Είναι καθοριστικής σημασίας για τον κλάδο, να προσδώσετε κύρος στο βασικό κλαδικό φορέα των γραφικών τεχνών στη χώρα μας.

Να επικυρώσετε μια καθημερινή σχέση με μια θεσμική συμμετοχή.

Ο κλάδος αυτός είναι που επιχειρείτε και που ζητάει από εσάς να συμπράξετε, ώστε όλοι μαζί να ξεφύγουμε από τη μιζέρια των τελευταίων χρόνων.

Ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.) μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών τροποποίηση του Καταστατικού του, έτσι ώστε να παρέχεται η δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά ως συνδεδεμένα μέλη του και οι προμηθευτές του κλάδου.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε και εσάς να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτή και να εγγραφείτε σήμερα στο μητρώο των μελών του ΣΕΜΕΕ.

Τα συνδεδεμένα μέλη θα απολαμβάνουν προνομίων όπως η ανάρτηση στο siteκαι το ηλεκτρονικό έντυπο PrintNewsτου Συνδέσμου, νέων πληροφοριών που τους αφορούν, προνομιακή μεταχείριση σε θέματα κόστους συμμετοχής σε ημερίδες και συνέδρια, καθώς και όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου.

Πάνω απ' όλα όμως, θα μπορέσουν να έχουν άμεση επαφή με τους ίδιους τους επιχειρηματίες, που αποτελούν την πελατειακή τους βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνδέσμου μας στο τηλ.: 210 82 12 300.