Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:53
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Ημερίδες24.10.14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 20.10.14


                                                                                                ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

«ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ»

Στα πλαίσια της ενημέρωσης και της αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τα μέλη του, ο ΣΕΜΕΕ  πραγματοποίησε  με επιτυχία  την 13η  Τεχνική  Ημερίδα του με θέμα  

"ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ"

στις 20  Οκτωβρίου 2014  στο Ξενοδοχείο  HolidayInn  με την  ευγενική  χορηγία των εταιριών

 

AGFA GEVAERT Α.Ε.Β.Ε.

ΒΤΙ ΗΕLLAS Α.Ε.Ε.

SUN CHEMICAL

UNIMAG / ESKO

 

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκτυπωτικές και εκδοτικές επιχειρήσεις, καθώς και προμηθευτές του κλάδου.

Προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γρηγόρης Κόκκορης και ακολούθησαν οι ομιλητές από τις εταιρίες-χορηγούς, οι οποίοι με εμπεριστατωμένη  γνώση και τεχνολογική κατάρτιση, παρουσίασαν στο κοινό τις εξελίξεις στον τομέα των γραφικών τεχνών και τις προτάσεις τους για αναβάθμιση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων του κλάδου με τεχνολογία αιχμής.

Οι παρουσιάσεις των ομιλητών είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ερωτήματα μεταξύ των συμμετεχόντων και των ομιλητών, όπως και των αντιπροσώπων των Εταιρειών-Χορηγών, ενώ κρίθηκε από όλους ιδιαίτερα επιτυχημένη και εποικοδομητική, γεγονός που ενισχύει την επιθυμία του ΣΕΜΕΕ για νέες τεχνικές ημερίδες, αλλά και εργαστήρια μελέτης.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους, και τους ομιλητές για τη συμβολή τους στην επιτυχία της ημερίδας, ενώ εξέφρασε ιδιαίτερα τις ευχαριστίες του στις Εταιρίες-Χορηγούς που με την ευγενική τους χορηγία και την υποστήριξή τους στον Σύνδεσμο, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα.