Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:27
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ01.12.14
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ. ΣΕΜΕΕ


Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με τη συμμετοχή 26 εκπροσώπων επιχειρήσεων. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, έγιναν οι αρχαιρεσίες. Πρόεδρος της Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Νικολάου και Γραμματέας ο κ. Πέτρος Δανιήλ.

Τη Συνέλευση προλόγισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε εν συντομία στα πιο σημαντικά θέματα που απασχόλησαν το Σύνδεσμο αυτή τη χρονιά.

Μεταξύ άλλων είπε:

"Το 2014 ήταν ένα επίσης ιδιαίτερο έτος. Η χώρα και ο κλάδος ειδικότερα, δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο ο ΣΕΜΕΕ είναι δραστήριος προσπαθώντας προς κάθε κατεύθυνση και καταγράφοντας πολλές δράσεις και μέσα στο 2014. Οι δράσεις αυτές συντηρούν και προασπίζουν το Σύνδεσμο, αλλά και τον κλάδο. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό... θα πρέπει να είμαστε όλοι δεμένοι και να γίνουμε μία ομάδα...".

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, όπου και έγινε αντιληπτό το σοβαρό και σημαντικό έργο της Διοίκησης.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συνέδρων, για διάφορα θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και ειδικότερα τα οικονομικά του Συνδέσμου και πιθανές λύσεις για την εξεύρεση νέων πόρων, την πιθανή εκμετάλλευση-ενοικίαση ή πώληση του κτιρίου του Συνδέσμου, τις διαγραφές μελών με οφειλές προηγούμενων ετών και άλλα σημαντικά θέματα.

Η φετινή Γενική Συνέλευση, παρά τη μικρή συμμετοχή και ανταπόκριση εκ μέρους των μελών, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Για την ελεγκτική επιτροπή των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του Συνδέσμου για το έτος 2015 εξελέγησαν δι’ ανατάσεως χειρός οι κ.κ. Δανιήλ Πέτρος, Ελεύθερος Νίκος, Νικολάου Γιώργος. Αναπληρωματικοί ελεγκτές οι κ.κ. Μακρίδης Γιώργος και Σταθάτος Γεράσιμος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια καιαισιοδοξία στο έργο της νέας χρονιάς.